Onze honden

onze roedel

Als mensen met een groot hondenhart, hebben we bij ‘Nose for Quality / Happy Pets Happy you ook een behoorlijke roedel. Deze bestaat niet alleen uit onze retromopsen maar ook uit een aantal andere huisgenootjes. Wij vinden het belangrijk dat onze honden in roedelverband bij ons verblijven. Elk van onze honden is hierin opgegroeid en daardoor zeer sterk ontwikkeld in het sociale hond-hond contact. Pups die bij ons geboren worden zullen ook met onze andere honden in aanraking komen zodra zij daarvoor oud genoeg zijn. In onze roedel zitten middelgrote en grote honden. Hierdoor leren bij ons gefokte pups op jonge leeftijd ook omgaan met honden die veel groter zijn dan zij. Onze retromopsen zijn ware contactliggers. Ze zijn dan ook altijd bij elkaar te vinden en waar 3 manden staan, is er vaak eentje tot de nok vol gestapeld met onze knappe dames.

Om de retromopsen van Nose for Quality te bekijken, klik je op: Onze retromopsen

Huisgenootjes

De andere vriendjes van onze retromopsen zijn Juul de Grote Zwitserse Sennenhond, Toosje de Duitse dog, Willem de Beagle x Golden retriever en Spot de Beagle. Zij verblijven bij hen in de roedel. Spot en Willem zijn beide gecastreerde reuen, maar genieten zeker van alle dames om hen heen. Er wordt volop gespeeld, samen geslapen en in harmonie samen geleefd.

In gedachten

Één van onze honden had dit geweldig gevonden, namelijk onze Bram. Bram was een zuivere mopshond met vele fysieke en mentale klachten. Onze Muis heeft hij nog net mee mogen maken. Helaas is Bram omwille van zijn klachten slechts 5 jaar oud geworden. Hij is voor ons bij Nose for Quality een extra motivatie geweest om dit fokplan op te zetten.