Nieuwsbericht!

Het is zover, na een jaar voorbereidingen treffen, gezondheidsonderzoeken, investeren in benodigdheden en heel veel geduld hebben..

 

De pups komen er aan!

Het gaat nu dan eindelijk gebeuren, de werpkist staat klaar, de benodigdheden voor bij de geboorte zijn geleverd en Molly telt de dagen af. Het allereerste Nose for Quality nest gaat deze maand geboren worden. Een nest waar we al naar uit keken voordat er überhaupt een dekking plaats had gevonden. Vanaf de dekking lijkt het allemaal eerst zo lang te duren, maar zo ineens zie je het dikker wordende buikje. Daar na tijdens het knuffelen ineens een schopje van een klein wondertje, ze komen er bijna aan!

We moeten nog een paar weken geduld hebben, al kunnen we de pups er bijna uit kijken. Natuurlijk houden we jullie graag op de hoogte en laten we jullie graag mee genieten van al dit moois. Hiervan zullen we dan ook zeker updates plaatsen op onze social media kanalen.